Jawatan Kosong di Majlis Bandaraya Ipoh

Jawatan Kosong Terkini di Majlis Bandaraya IpohPermohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia berumur 18 tahun ke atas yang berkelayakan bagi mengisi kekosongan jawatan-jawatan berikut di Majlis Bandaraya Ipoh.

jawatan kosong majlis bandaraya ipoh


MAKLUMAT PERMOHONAN

JAWATAN : 
1. Penolong Pegawai Kesihatan Persekitaran Gred U29
2. Penolong Pegawai Penilaian Gred W29  
3. Penolong Pegawai Tadbir Gred N29
4. Pelukis Pelan (Seni Bina) Gred JA19
5. Pembantu Kemahiran Gred H19

Lihat Juga : Jawatan Kosong di Lembaga Perindustrian Kayu Malaysia
Lihat Juga : Jawatan Kosong di Malaysia Airlines Berhad

Untuk memohon lain-lain Jawatan Kosong Terkini (Mohon Disini)

Syarat asas permohonan 

  • Calon hendaklah warganegara Malaysia berusia tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup permohonan jawatan.
  • Berkelayakan dan melepasi syarat-syarat pelantikan yang telah ditetapkan bagi setiap jawatan yang hendak dipohon, Sila baca pada lampiran yang kami telah sediakan seperti berikut.


Cara memohon

  • Permohonan hendaklah menggunakan aplikasi atas talian (online) Sistem E-Perjawatan kerajaan Negeri Perak yang boleh didapati melalui pautan yang telah disediakan dibawah.
  • Calon dikehendaki memuat naik resume yang lengkap (kelayakan akademik, pengalaman kerja, gaji semasa dan gaji yang dipohon, gambar berukuran passport serta salinan sijil-sijil berkaitan) semasa membuat permohonan.
  • Pemohon yang telah mendaftar dan memohon jawatan yang disenaraikan tidak perlu lagi memohon semula sekiranya tempoh permohonan masih sah.
  • Sebelum membuat permohonan sila pastikan anda login/register dan mengisi segala maklumat yang diminta dengan lengkap dan tepat.
  • Perlu diingatkan, hanya pemohon yang layak sahaja akan dipanggil ke temuduga. Sila lengkapkan dan kemaskini maklumat anda yang telah didaftarkan. Permohonan yang tidak menerima sebarang jawapan selepas 6 bulan dari tarikh iklan ditutup hendaklah menganggap permohonan mereka tidak berjaya.

Tarikh Tutup : 08 Oktober 2018

Mohon Online

0 Response to "Jawatan Kosong di Majlis Bandaraya Ipoh"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel