Jawatan Kosong Terkini di SUK Negeri Selangor

Jawatan Kosong Terkini di Pejabat Setiausaha Kerajaan Negeri SelangorPermohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berumur tidak kurang daripada 18 tahun ke atas pada tarikh tutup iklan jawatan dan berkelayakan bagi mengisi kekosongan jawatan sebagaimana berikut:-

jawatan kosong suk selangor

MAKLUMAT PERMOHONAN

JAWATAN : 
1. Pegawai Syariah Gred LS41
2. Penolong Pegawai Syariah Gred LS29
3. Pembantu Setiausaha Pejabat Gred N19
4. Pegawai Khidmat Pelanggan Gred N19
5. Pembantu Kemahiran Gred H19

Syarat asas permohonan jawatan

  • Calon hendaklah warganegara malaysia berusia tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup permohonan jawatan.
  • Berkelayakan dan melepasi syarat-syarat pelantikan yang telah ditetapkan bagi setiap jawatan yang hendak dipohon, Sila baca pada lampiran yang kami telah sediakan seperti berikut.


Cara memohon

  • Permohonan hendaklah dibuat dengan melengkapkan Borang Permohonan Jawatan Kosong yang boleh didapati melalui pautan yang telah disediakan dibawah.
  • Semua permohonan hendaklah disertakan dengan sekeping gambar berukuran passport, salinan kad pengenalan, salinan kad pengenalan ibu dan bapa serta salinan sijil kelahiran pemohon, sijil-sijil persekolahan dan lain-lain dokumen yang berkaitan. Sila tulis nama jawatan di sebelah atas kiri sampul surat dan semua salinan sijil hendaklah diakui sah.
  • Sebelum membuat permohonan sila pastikan anda login/register dan mengisi segala maklumat yang diminta dengan lengkap dan tepat.
  • Sila nyatakan jawatan yang dipohon di penjuru kiri sampul surat dan borang yang lengkap diisi hendaklah dikembalikan ke alamat dibawah.
  • Perlu diingatkan, hanya pemohon yang layak sahaja akan dipanggil ke temuduga. Sila lengkapkan dan kemaskini maklumat anda yang telah didaftarkan. Permohonan yang tidak menerima sebarang jawapan selepas 6 bulan dari tarikh iklan ditutup hendaklah menganggap permohonan mereka tidak berjaya.

PEJABAT SETIAUSAHA KERAJAAN
NEGERI SELANGOR DARUL EHSAN
BAHAGIAN PENGURUSAN SUMBER MANUSIA
CAWANGAN PERKHIDMATAN
TINGKAT 3, BANGUNAN SULTAN SALAHUDDIN ABDUL AZIZ SHAH
BANGUNAN SULTAN IDRIS SHAH
40503 SHAH ALAM

Tarikh Tutup Permohonan : 24 Disember 2018

0 Response to "Jawatan Kosong Terkini di SUK Negeri Selangor"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel