Jawatan Kosong Jabatan Perpaduan Negara dan Integrasi Nasional Negeri Perlis

Jawatan Kosong Terkini di Jabatan Perpaduan Negara dan Integrasi Nasional Negeri PerlisPermohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berumur tidak kurang daripada 18 tahun ke atas pada tarikh tutup iklan jawatan dan berkelayakan bagi mengisi kekosongan jawatan sebagaimana berikut:-

jawatan kosong kerajaan perlis

MAKLUMAT PERMOHONAN

JAWATAN : 
1. Pembantu Pembangunan Masyarakat Gred S19

Syarat asas permohonan jawatan

  • Calon hendaklah warganegara malaysia berusia tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup permohonan jawatan.
  • Berkelayakan dan melepasi syarat-syarat pelantikan yang telah ditetapkan bagi setiap jawatan yang hendak dipohon, Sila baca pada lampiran yang kami telah sediakan seperti berikut.


Cara memohon

  • Permohonan hendaklah dibuat dalam Borang Permohonan yang boleh didapati di Jabatan Perpaduan Negara Dan Integrasi Nasional Negeri Perlis, Aras 2, Bangunan Tun Abdul Razak, 01000, Kangar Perlis.
  • Borang permohonan lengkap beserta dengan gambar berukuran passport dan dikepilkan salinan Kad Pengenalan, Sijil-Sijil Akademik, Sijil Berhenti Sekolah dan Sijil lain yang berkaitan hendaklah dihantar ke alamat seperti dibawah.
  • Sebelum membuat permohonan sila pastikan anda login/register dan mengisi segala maklumat yang diminta dengan lengkap dan tepat.
  • Sila nyatakan jawatan yang dipohon di penjuru kiri sampul surat dan borang yang lengkap diisi hendaklah dikembalikan ke alamat dibawah.
  • Perlu diingatkan, hanya pemohon yang layak sahaja akan dipanggil ke temuduga. Sila lengkapkan dan kemaskini maklumat anda yang telah didaftarkan. Permohonan yang tidak menerima sebarang jawapan selepas 6 bulan dari tarikh iklan ditutup hendaklah menganggap permohonan mereka tidak berjaya.

Pengarah Perpaduan
Jabatan Perpaduan Negara dan Integrasi Nasional
Negeri Perlis, Aras 2, Bangunan Tun Abdul Razak
01000, Kangar Perlis

Tarikh Tutup Permohonan : 03 Januari 2019


0 Response to "Jawatan Kosong Jabatan Perpaduan Negara dan Integrasi Nasional Negeri Perlis"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel