Jawatan Kosong Terkini Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Negeri Pahang (SPANP) - Tetap/Kontrak

Jawatan Kosong Terkini di Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Negeri Pahang (SPANP)Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berumur tidak kurang daripada 18 tahun ke atas pada tarikh tutup iklan jawatan dan berkelayakan bagi mengisi kekosongan jawatan sebagaimana berikut:-

jawatan kosong kerajaan negeri pahang

MAKLUMAT PERMOHONAN

JAWATAN : 
1. Penolong Pemelihara Hutan G29
2. Penolong Pegawai Veterinar G29
3. Pengawas Hutan G19
4. Pembantu Tadbir P/O N19
5. Penghantar Notis N11
6. Operator Loji H11

Syarat asas permohonan jawatan

  • Calon hendaklah warganegara malaysia berusia tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup permohonan jawatan.
  • Berkelayakan dan melepasi syarat-syarat pelantikan yang telah ditetapkan bagi setiap jawatan yang hendak dipohon, Sila baca pada lampiran yang kami telah sediakan seperti berikut.


Cara memohon

  • Permohonan jawatan ini hendaklah dibuat SECARA ATAS TALIAN (ONLINE) melalui pautan yang telah disediakan dibawah. Untuk pemohon kali pertama, anda perlu mendaftar akaun baru terlebih dahulu.
  • Sebelum membuat permohonan sila pastikan anda login/register dan mengisi segala maklumat yang diminta dengan lengkap dan tepat.
  • Sila nyatakan jawatan yang dipohon di penjuru kiri sampul surat dan borang yang lengkap diisi hendaklah dikembalikan ke alamat dibawah.
  • Perlu diingatkan, hanya pemohon yang layak sahaja akan dipanggil ke temuduga. Sila lengkapkan dan kemaskini maklumat anda yang telah didaftarkan. Permohonan yang tidak menerima sebarang jawapan selepas 6 bulan dari tarikh iklan ditutup hendaklah menganggap permohonan mereka tidak berjaya.

Tarikh Tutup Permohonan : 06 Januari 2019

0 Response to "Jawatan Kosong Terkini Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Negeri Pahang (SPANP) - Tetap/Kontrak"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel