Jawatan Kosong 2019 di Insitut Penyelidikan Perhutanan Malaysia FRIM

Jawatan Kosong Terkini di Institut Penyelidikan Perhutanan Malaysia FRIMPermohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia berumur 18 tahun ke atas yang berkelayakan bagi mengisi kekosongan jawatan-jawatan berikut di FRIM.

jawatan kosong 2019 frim

MAKLUMAT PERMOHONAN

JAWATAN : 
1. Setiausaha Pejabat Gred N29
2. Pembantu Setiausaha Pejabat Gred N19

Lihat Juga : Jawatan Kosong Terkini Pembantu Tadbir Perkeranian
Lihat Juga : Jawatan Kosong Terkini di RISDA
Lihat Juga : Jawatan Kosong Terkini GURU di Seluruh Negara
Lihat Juga : Jawatan Kosong Terkini di Majlis Amanah Rakyat (MARA)

Untuk memohon lain-lain Jawatan Kosong Terkini (Mohon Disini)

Syarat asas permohonan 

  • Calon hendaklah warganegara Malaysia berusia tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup permohonan jawatan.
  • Berkelayakan dan melepasi syarat-syarat pelantikan yang telah ditetapkan bagi setiap jawatan yang hendak dipohon, Sila baca pada lampiran yang kami telah sediakan seperti berikut.


Cara memohon

  • Permohonan hendaklah dibuat melalui sistem permohonan jawatan dalam talian yang boleh diakses di laman sesawang Institut Penyelidikan Perhutanan Malaysia (FRIM) ATAU melalui pautan yang telah disediakan dibawah.
  • Calon dikehendaki memuatnaik resume yang lengkap (kelayakan akademik, pengalaman kerja, gaji semasa dan gaji yang dipohon, gambar berukuran passport serta salinan sijil-sijil berkaitan) semasa membuat permohonan 
  • Pemohon yang telah mendaftar dan memohon jawatan yang disenaraikan tidak perlu lagi memohon semula sekiranya tempoh permohonan masih sah.
  • Pemohon-pemohon yang sedang berkhidmat dengan Kerajaan, Badan-Badan Berkanun atau Kuasa-Kuasa Tempatan hendaklah membuat permohonan melalui Ketua Jabatan masing-masing dengan disertakan Laporan Prestasi Tahunan dan salinan Kenyataan Perkhidmatan.
  • Perlu diingatkan, hanya pemohon yang layak sahaja akan dipanggil ke temuduga. Sila lengkapkan dan kemaskini maklumat anda yang telah didaftarkan. Permohonan yang tidak menerima sebarang jawapan selepas 6 bulan dari tarikh iklan ditutup hendaklah menganggap permohonan mereka tidak berjaya.

Tarikh Tutup : 31 Januari 2019

Iklan Kekosongan

0 Response to "Jawatan Kosong 2019 di Insitut Penyelidikan Perhutanan Malaysia FRIM"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel