Jawatan Kosong Terkini MAQIS - Ambilan Terkini 2019

Jawatan Kosong Terkini di Jabatan Perkhidmatan Kuarantin Dan Pemeriksa Malaysia (MAQIS)Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berumur tidak kurang daripada 18 tahun ke atas pada tarikh tutup iklan jawatan dan berkelayakan bagi mengisi kekosongan jawatan sebagaimana berikut:-

jawatan kosong maqis

MAKLUMAT PERMOHONAN

JAWATAN : 
1. Penolong Pegawai Penguat Kuasa Gred KP29

Syarat asas permohonan jawatan

  • Calon hendaklah warganegara malaysia berusia tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup permohonan jawatan.
  • Berkelayakan dan melepasi syarat-syarat pelantikan yang telah ditetapkan bagi setiap jawatan yang hendak dipohon, Sila baca pada lampiran yang kami telah sediakan seperti berikut.


Cara memohon

  • Permohonan hendaklah dibuat dalam Borang Permohonan Jawatan MAQIS yang boleh didapati melalui pautan yang telah disediakan dibawah.
  • Sila nyatakan jawatan yang dipohon di penjuru kiri sampul surat dan borang yang lengkap diisi hendaklah dikembalikan ke alamat dibawah.
  • Perlu diingatkan, hanya pemohon yang layak sahaja akan dipanggil ke temuduga. Sila lengkapkan dan kemaskini maklumat anda yang telah didaftarkan. Permohonan yang tidak menerima sebarang jawapan selepas 6 bulan dari tarikh iklan ditutup hendaklah menganggap permohonan mereka tidak berjaya.


Tarikh Tutup Permohonan : 15 Februari 2019

Borang Permohonan

0 Response to "Jawatan Kosong Terkini MAQIS - Ambilan Terkini 2019"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel