Jawatan Kosong 2019 Kementerian Kesihatan Malaysia

Jawatan Kosong Terkini di Kementerian Kesihatan Malaysia ( KKM )Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia berumur 18 tahun ke atas yang berkelayakan bagi mengisi kekosongan jawatan-jawatan berikut di KKM.

Jawatan Kosong Kementerian Kesihatan Malaysia


MAKLUMAT PERMOHONAN

JAWATAN : 
1. Juruteknik Perubatan Gred U19

Lihat Juga : Jawatan Kosong Terkini Pembantu Tadbir Perkeranian
Lihat Juga : Jawatan Kosong Terkini di RISDA
Lihat Juga : Jawatan Kosong Terkini GURU di Seluruh Negara
Lihat Juga : Jawatan Kosong Terkini di Majlis Amanah Rakyat (MARA)

Untuk memohon lain-lain Jawatan Kosong Terkini (Mohon Disini)

Syarat asas permohonan 

  • Calon hendaklah warganegara Malaysia berusia tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup permohonan jawatan.
  • Berkelayakan dan melepasi syarat-syarat pelantikan yang telah ditetapkan bagi setiap jawatan yang hendak dipohon, Sila baca pada lampiran yang kami telah sediakan seperti berikut.


Cara memohon

  • Permohonan jawatan diatas hendaklah melalui pautan Portal rasmi SPA8i yang boleh didapati melalui pautan yang telah disediakan dibawah. Untuk pemohon kali pertama, anda perlu mendaftar akaun SPA terlebih dahulu.
  • Calon dikehendaki memuat naik resume yang lengkap (kelayakan akademik, pengalaman kerja, gaji semasa dan gaji yang dipohon, gambar berukuran passport serta salinan sijil-sijil berkaitan) semasa membuat permohonan.
  • Pemohon yang telah mendaftar dan memohon jawatan yang disenaraikan tidak perlu lagi memohon semula sekiranya tempoh permohonan masih sah.
  • Sebelum membuat permohonan sila pastikan anda login/register dan mengisi segala maklumat yang diminta dengan lengkap dan tepat.
  • Perlu diingatkan, hanya pemohon yang layak sahaja akan dipanggil ke temuduga. Sila lengkapkan dan kemaskini maklumat anda yang telah didaftarkan. Permohonan yang tidak menerima sebarang jawapan selepas 6 bulan dari tarikh iklan ditutup hendaklah menganggap permohonan mereka tidak berjaya.

Tarikh Tutup : 05 Mei 2019 (Ahad)

IKLAN KEKOSONGAN

0 Response to "Jawatan Kosong 2019 Kementerian Kesihatan Malaysia "

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel