Jawatan Kosong 2019 di Jabatan Alam Sekitar Malaysia - Gaji RM1,505.00 - RM9,620.00

Jawatan Kosong Terkini Jabatan Alam Sekitar Malaysia. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia berumur 18 tahun ke atas yang berkelayakan bagi mengisi kekosongan jawatan-jawatan berikut.

jawatan kosong jabatan alam sekitar malaysia 2019

MAKLUMAT PERMOHONAN

JAWATAN : 
1. Pegawai Kawalan Alam Sekitar Gred C41
2. Penolong Pegawai Kawalan Alam Sekitar Gred C29


Untuk memohon lain-lain Jawatan Kosong Terkini (Mohon Disini)

Syarat asas permohonan 

  • Calon hendaklah warganegara Malaysia berusia tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup permohonan jawatan.
  • Berkelayakan dan melepasi syarat-syarat pelantikan yang telah ditetapkan bagi setiap jawatan yang hendak dipohon, Sila baca pada lampiran yang kami telah sediakan seperti berikut.


Cara memohon

  • Permohonan jawatan ini hendaklah dibuat SECARA ATAS TALIAN (ONLINE) dengan menggunakan Borang Pendaftaran Pekerjaan Sektor Awam (SPA8i) yang diperolehi melalui pautan yang telah disediakan dibawah. Untuk pemohon kali pertama, anda perlu mendaftar akaun baru terlebih dahulu.
  • Pemohon yang telah mendaftar dan memohon jawatan yang disenaraikan tidak perlu lagi memohon semula sekiranya tempoh permohonan masih sah.
  • Sebelum membuat permohonan sila pastikan anda login/register dan mengisi segala maklumat yang diminta dengan lengkap dan tepat.
  • Perlu diingatkan, hanya pemohon yang layak sahaja akan dipanggil ke temuduga. Sila lengkapkan dan kemaskini maklumat anda yang telah didaftarkan. Permohonan yang tidak menerima sebarang jawapan selepas 6 bulan dari tarikh iklan ditutup hendaklah menganggap permohonan mereka tidak berjaya.

Tarikh Tutup Permohonan : 05 Mei 2019 (Ahad)

0 Response to "Jawatan Kosong 2019 di Jabatan Alam Sekitar Malaysia - Gaji RM1,505.00 - RM9,620.00"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel