Temuduga Terbuka Kru ETS Keretapi Tanah Melayu Berhad (KTMB)

Temuduga Terbuka Keretapi Tanah Melayu Berhad (KTMB). Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia berumur 18 tahun ke atas yang berkelayakan bagi mengisi kekosongan jawatan-jawatan berikut.

temuduga terbuka kru ets 2019

MAKLUMAT PERMOHONAN

JAWATAN : 
1. Temuduga Terbuka Kru ETS

Untuk memohon lain-lain Jawatan Kosong Terkini (Mohon Disini)

Syarat asas permohonan 

  • Calon hendaklah warganegara Malaysia berusia tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup permohonan jawatan.
  • Berkelayakan dan melepasi syarat-syarat pelantikan yang telah ditetapkan bagi setiap jawatan yang hendak dipohon, Sila baca pada lampiran yang kami telah sediakan seperti berikut.


Cara memohon

  • Permohonan jawatan ini hendaklah dibuat melalui pautan Borang Permohonan yang telah disediakan dibawah. Untuk pemohon kali pertama, anda perlu mendaftar akaun baru terlebih dahulu.
  • Pemohon yang telah mendaftar dan memohon jawatan yang disenaraikan tidak perlu lagi memohon semula sekiranya tempoh permohonan masih sah.
  • Sebelum membuat permohonan sila pastikan anda login/register dan mengisi segala maklumat yang diminta dengan lengkap dan tepat.
  • Perlu diingatkan, hanya pemohon yang layak sahaja akan dipanggil ke temuduga. Sila lengkapkan dan kemaskini maklumat anda yang telah didaftarkan. Permohonan yang tidak menerima sebarang jawapan selepas 6 bulan dari tarikh iklan ditutup hendaklah menganggap permohonan mereka tidak berjaya.

Tarikh Temuduga : 27 April 2019 (Sabtu)

0 Response to "Temuduga Terbuka Kru ETS Keretapi Tanah Melayu Berhad (KTMB)"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel