Jawatan Kosong 2019 di Jabatan Keselamatan Jalan Raya Malaysia (JKJR)

Jawatan Kosong 2019 Jabatan Keselamatan Jalan Raya Malaysia (JKJR). Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia berumur 18 tahun ke atas yang berkelayakan bagi mengisi kekosongan jawatan-jawatan berikut.

jawatan kosong 2019 jkjr

MAKLUMAT PERMOHONAN

JAWATAN : 
1. Pegawai Tadbir (Pentadbiran dan Kewangan)
2. Pegawai Perhubungan Awam
3. Penolong Pegawai Tadbir


Untuk memohon lain-lain Jawatan Kosong Terkini (Mohon Disini)

Syarat asas permohonan 

  • Calon hendaklah warganegara Malaysia berusia tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup permohonan jawatan.
  • Berkelayakan dan melepasi syarat-syarat pelantikan yang telah ditetapkan bagi setiap jawatan yang hendak dipohon, Sila baca pada lampiran yang kami telah sediakan seperti berikut.


Cara memohon

  • Permohonan jawatan ini hendaklah dibuat melalui Borang Pemohonan yang boleh didapati melalui pautan yang telah disediakan dibawah.
  • Pemohon yang telah mendaftar dan memohon jawatan yang disenaraikan tidak perlu lagi memohon semula sekiranya tempoh permohonan masih sah.
  • Sebelum membuat permohonan sila pastikan anda login/register dan mengisi segala maklumat yang diminta dengan lengkap dan tepat.
  • Perlu diingatkan, hanya pemohon yang layak sahaja akan dipanggil ke temuduga. Sila lengkapkan dan kemaskini maklumat anda yang telah didaftarkan. Permohonan yang tidak menerima sebarang jawapan selepas 6 bulan dari tarikh iklan ditutup hendaklah menganggap permohonan mereka tidak berjaya.

Tarikh Tutup Permohonan : 10 Mei 2019 (Jumaat)

0 Response to "Jawatan Kosong 2019 di Jabatan Keselamatan Jalan Raya Malaysia (JKJR)"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel