Jawatan Kosong Terkini Pihak Berkuasa Peranti Perubatan - Tetap/Kontrak

Jawatan Kosong Kerajaan di Pihak Berkuasa Peranti Perubatan . Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia berumur 18 tahun ke atas yang berkelayakan bagi mengisi kekosongan jawatan-jawatan berikut di Pihak Berkuasa Peranti Perubatan.


MAKLUMAT PERMOHONAN

JAWATAN : 
1. Pegawai Khidmat Pelanggan Gred N19

Lihat Juga : Jawatan Kosong Penolong Guru Tabika Perpaduan
Lihat Juga : Jawatan Kosong Guru di seluruh Malaysia
Lihat Juga : Jawatan Kosong Kerani di seluruh Negeri

Untuk memohon lain-lain Jawatan Kosong Terkini (Mohon Disini)

Syarat asas permohonan 

  • Calon hendaklah warganegara Malaysia berusia tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup permohonan jawatan.
  • Berkelayakan dan melepasi syarat-syarat pelantikan yang telah ditetapkan bagi setiap jawatan yang hendak dipohon, Sila baca pada lampiran yang kami telah sediakan seperti berikut.


Cara memohon

  • Semua pemohon hendaklah menggunakan sampul surat biasa serta mengepilkan sekeping gambar berukuran pasport dan hendaklah menyediakan satu salinan sijil dan dokumen-dokumen berikut yang diakui sah. Pemohon hendaklah menyatakan jawatan yang ingin dipohon di bahagian atas sebelah kiri sampul surat
  • Sijil - Sijil tersebut hendaklah disusun mengikut susunan yang berikut. Resume calonKad Pengenalan, Sijil Kelahiran, Sijil Tamat Persekolahan, Salinan STPM/ STAM/ SPM/ PMR atau kelayakan yang diiktiraf setaraf dengannya, Salinan Diploma/ Ijazah berserta transkrip ( sekiranya berkaitan ), Pengiktirafan  kelayakan Ijazah/ Diploma/ Sijil daripada JPA ( sekiranya pemohon adalah lepasan IPTS) dan lain- lain dokumen sokongan.
  • Permohonan yang lengkap diisi beserta salinan/dokumen yang telah disahkan hendaklah dialamat dan disampaikan kepada alamat seperti dibawah.
  • Perlu diingatkan, hanya pemohon yang layak sahaja akan dipanggil ke temuduga. Sila lengkapkan dan kemaskini maklumat anda yang telah didaftarkan. Permohonan yang tidak menerima sebarang jawapan selepas 3 bulan dari tarikh iklan ditutup hendaklah menganggap permohonan mereka tidak berjaya.

KETUA EKSEKUTIF, 
PIHAK BERKUASA PERANTI PERUBATAN,
KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA,
ARAS6, PRIMA 9, PRIMA AVENUE II,
BLOK 3547, PERSIARAN APEC,
63000 CYBERJAYA, SELANGOR.

Tarikh Tutup Permohonan : 09 Julai 2019 (Selasa)

0 Response to "Jawatan Kosong Terkini Pihak Berkuasa Peranti Perubatan - Tetap/Kontrak"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel