Jawatan Kosong ERL Maintenance Support Sdn Bhd - Kelayakan SPM/IJAZAH

Jawatan Kosong di ERL Maintenance Support Sdn Bhd (E-MAS)Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berumur tidak kurang daripada 18 tahun ke atas pada tarikh tutup iklan jawatan dan berkelayakan bagi mengisi kekosongan jawatan di E-MAS sebagaimana berikut:-

jawatan kosong pemandu keretapi

MAKLUMAT PERMOHONAN

JAWATAN : 
1. Eksekutif Sumber Manusia
2. Juruteknik
3. Pemandu Keretapi
4. Pembantu Stor

Lihat Juga : Jawatan Kosong Jabatan Keselamatan Jalan Raya Malaysia (JKJR)
Lihat Juga : Jawatan Kosong Terkini di RISDA
Lihat Juga : Jawatan Kosong Jabatan Kebajikan Masyarakat (JKM)

Untuk memohon lain-lain Jawatan Kosong Terkini (Mohon Disini)

Syarat asas permohonan jawatan

 • Calon hendaklah warganegara malaysia berusia tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup permohonan jawatan.
 • Berkelayakan dan melepasi syarat-syarat pelantikan yang telah ditetapkan bagi setiap jawatan yang hendak dipohon, Sila baca pada lampiran yang kami telah sediakan seperti berikut.


Cara memohon

 • Permohonan jawatan ini hendaklah dibuat SECARA ATAS TALIAN (ONLINE) melalui pautan yang telah disediakan dibawah. Untuk pemohon kali pertama, anda perlu mendaftar akaun baru terlebih dahulu.
 • Sebelum membuat permohonan sila pastikan anda login/register dan mengisi segala maklumat yang diminta dengan lengkap dan tepat.
 • Sila nyatakan jawatan yang dipohon di penjuru kiri sampul surat dan borang yang lengkap diisi hendaklah dikembalikan ke alamat dibawah.
 • Perlu diingatkan, hanya pemohon yang layak sahaja akan dipanggil ke temuduga. Sila lengkapkan dan kemaskini maklumat anda yang telah didaftarkan. Permohonan yang tidak menerima sebarang jawapan selepas 6 bulan dari tarikh iklan ditutup hendaklah menganggap permohonan mereka tidak berjaya.

Tarikh Tutup Permohonan : 31 Disember 2019 (Selasa)

2 Responses to "Jawatan Kosong ERL Maintenance Support Sdn Bhd - Kelayakan SPM/IJAZAH"

 1. Superbly written article, if only all bloggers offered the same content as you, the internet would be a far better place.. Unterhaltsreinigung Northeim

  ReplyDelete
 2. I went over this website and I believe you have a lot of wonderful information, saved to my bookmarks Bauschlussreinigung Göttingen

  ReplyDelete

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel