Jawatan Kosong di PERODUA - Pelbagai Bidang & Jawatan Ditawarkan


iklan jawatan perodua

Berikut merupakan maklumat iklan kerja kosong yang ditawarkan oleh majikan terlibat. Maklumat kekosongan ini adalah seperti yang diiklankan. Portal Kerjaya Jawatan Kosong hanya menyiarkan untuk memudahkan permohonan anda. Untuk memohon sila ikut langkah seperti di bawah.

MAKLUMAT PERMOHONAN

 • Nama Majikan : PERODUA
 • Lokasi Kekosongan : Pelbagai Negeri
 • Kelayakan : SPM/Diploma/Ijazah
 • Tarikh Tutup Permohonan : 31 Disember 2019 (Selasa)

Sekiranya anda, seorang Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup iklan jawatan adalah dipelawa untuk memohon bagi mengisi kekosongan jawatan tetap atau kontrak yang diiklankan di PERODUA sebagaimana berikut :-
 1. Executive System
 2. Security
 3. Industrial Designer
 4. Engineer
 5. CAD Designer
 6. Pembantu Alat Ganti
 7. Account Executive
 8. Technical Executive
 9. Assistant Manager
 10. Administration Assistant
 11. Customer Care Officer
 12. Modeller Designer
 13. Medical Assistant

Untuk memohon Jawatan Kosong Kerajaan (Mohon Disini)

Syarat Asas Permohonan 

 • Calon hendaklah warganegara Malaysia berusia tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup permohonan jawatan.
 • Berkelayakan dan melepasi syarat-syarat pelantikan yang telah ditetapkan bagi setiap jawatan yang hendak dipohon, Sila baca pada lampiran yang kami telah sediakan seperti berikut.

Cara Memohon

 • Permohonan jawatan ini hendaklah dibuat SECARA ATAS TALIAN (ONLINE) melalui pautan yang telah disediakan dibawah. Untuk pemohon kali pertama, anda perlu mendaftar akaun baru terlebih dahulu.
 • Pemohon yang telah mendaftar dan memohon jawatan yang disenaraikan tidak perlu lagi memohon semula sekiranya tempoh permohonan masih sah.
 • Sebelum membuat permohonan sila pastikan anda login/register dan mengisi segala maklumat yang diminta dengan lengkap dan tepat.
 • Perlu diingatkan, hanya pemohon yang layak sahaja akan dipanggil ke temuduga. Sila lengkapkan dan kemaskini maklumat anda yang telah didaftarkan. Permohonan yang tidak menerima sebarang jawapan selepas 6 bulan dari tarikh iklan ditutup hendaklah menganggap permohonan mereka tidak berjaya.

2 Responses to "Jawatan Kosong di PERODUA - Pelbagai Bidang & Jawatan Ditawarkan"

 1. Sokong Perodua Myvi banyak banyak.
  The best...

  Terbaru kereta Perodua Ativai juga bagus.

  ReplyDelete
 2. I love your this post! I'm a car fanatic and coffee lover. I am used to using coffee capsule, I make my own Nespresso capsule with a Nespresso filling sealing machine. But I am finding new ways to enjoy coffee recently.

  ReplyDelete

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel